Două moduri eficiente de aplicare a tratamentului cu dermakey pentru o piele frumoasă și sănătoasă

BIOREGULARE ADAPTIVĂ

În modul bioreglare, dermakey crează un dialog cu corpul tău. Dispozitivul emite impulsuri care măsoară rezistența pielii și detectează diferite proprietăți ale pielii. Dermakey reacționează la aceasta și adaptează continuu impulsurile, prin care efectele în țesutul conjunctiv local, precum și efectul holistic, neuronal sunt controlate.

KEY-PHORESIS

Key-Phoresis este o iontoforeză avansată. Tehnică de transport este folosită pentru terapia cu creme. Aceasta servește la aplicarea pe piele  a produselor cosmetice precum creme, loțiuni sau unguente mai rapid și intens, astfel încât efectul de îngrijire să se poată desfășura și mai bine.

Trateză eficient celulita oricând și oriunde 

1.Livrarea 
impulsului
Primul impuls este emis de către dermakey de îndată ce există contact cu pielea.
2.Absorbție 
de către corp
Acest impuls ajunge sub piele doar la o zecime de milimetru. 
Receptorii pielii procesează stimulul aparatului.

3.Transmiterea 
impulsului 
După ce impulsul a fost primit de către organism, informația este transmisă la nivelul coloanei vertebrale și neuroumorale.
4.Adaptarea 
și livrarea
„Reacția de răspuns” sub forma unei modificări a proprietăților de amortizare a țesuturilor este măsurată de dispozitivul. 
Livrarea reînnoită a impulsului este apoi adaptată la acest „răspuns al corpului”.

Calitate din Germania

  • testat
  • verificat 
  • aprobat
Specificații tehnice
Tehnologia bateriei Li-ion
Dimensiuni: 185 x 51 x 28 mm (L x l x H)
Aprox. 6 ore timp de funcționare
Greutate180g
Ecran tactil TFT de 2,2 inchi
Reîncărcare USB
Tensiune de încărcare: 5V +/- 0.5V max.
Timp de încărcare aprox.180 min.
dermakey-accesorii-dispozitiv-cosmetic

Accesorii opționale 

Vă puteți completa dermakey-ul cu accesorii opționale. Capetele interschimbabile pot fi schimbate folosind un sistem de clic și transforma dermakey intr-un dispozitiv cât mai flexibil posibil. În acest fel, îți poți adapta cu ușurință dispozitivul la tratamentul dorit. Descoperiți o gamă largă de capete interschimbabile în magazinul nostru online

Fascia Flow
terapia fasciei și
punctelor de
declanșare

Fascia Flow vă oferă posibilitatea de a combina terapia manuală pentru fascia și punctele de declanșare cu terapia de impuls bioadaptativă dovedită a dermakey-ului. În acest fel, vă puteți trata pe dumneavoastră sau pe cei dragi și mai îndeaproape și mai intens – cu acuratețe maximă și cel mai înalt nivel de precizie. Beneficiezi de forma specială pentru degetul mare și de prindere optimă a fluxului fasciei, ambele îți ușurează degetele și mâna. Combinați Fascia Flow cu Key-Phorese pentru a  ajuta produsele cosmetice să fie absobrite în profunzime în țesut și pentru a crește efectul acestora.
cumpără acum
fascia-floe-accesoriu-dermakey-dispozitiv-cosmetic