Ulei TIKI Tahiti Tamanu"

Uleiul de Tamanu TIKI este 100% natural și bogat în molecule antioxidante.
Arborele Tamanu crește pe țărm. Nuca conține un miez pal inodor, care este uscat la soare timp de două luni până la întuneric. Prin presarea la rece se obține un ulei galben verzui asemănător cu uleiul de măsline. 
Pentru a produce 5 KG de ulei de Tamanu presat la rece, este nevoie de 100 KG de fructe de Tamanu, cantitatea pe care un copac o produce anual.

Monoi Tamanu

Monoiul din lemn de santal este recomandat pentru masaj, deoarece lemnul de santal are proprietati de calmante a tensiunilor. Este eficient pentru pielea uscată și problemele pielii.

Mod de aplicare 

Pe piele, Monoi hidratează straturile de suprafață ale pielii pentru un efect imediat și pe termen lung.
Pe pielea umeda dupa dus, pielea ramane hidratata si matasoasa.
Câteva picături înmoaie apa din baie.

Pentru a trata părul uscat sau deteriorat, aplicați Monoi și faceți o pauză de 30 de minute, clătiți bine după aplicare pentru a îndepărta orice urmă de ulei. Părul este mai strălucitor și mai puternic.

Ca masaj corporal, Monoi TIKI Tiare Natural relaxează profund tensiunea musculară.

Datorită compoziției sale unice de ulei de cocos, Monoi Tiki devine solid la o temperatură sub 20° C, fără pierderi de calitate. Pentru a-l readuce la starea sa lichidă, încălziți ușor.

Ingrediente

99 % de Monoï de Tahiti Appellation d'Origine ECOCERT COSMOS. Cocos nucifera oil, Gardenia tahitensis, Parfum, Tocopherol.Paraben-free.

Cantitate

120ml/60ml

Săpun ​Monoi Tamanu

Tamanu este un copac faimos pe plajele din toată Polinezia Franceză. Din nuca sa uscată se obține un ulei de 1-a presiune și filtrare foarte pur și 100% natural. Uleiul de Tamanu este foarte căutat pentru multiplele sale utilizări. Uleiul este încorporat în formule cosmetice pentru îngrijirea pielii.

Mod de aplicare 

Aplică pe pielea umedă, apoi clătește bine.

În special, proprietățile sale curative și regenerative ale țesuturilor sunt folosite în calmarea arsurilor superficiale și a oricăror alte probleme ale pielii (eczeme, psoriazis, acnee...). Săpunul Tamanu este ideal pentru problemele pielii.

Ingrediente

4% Tamanu natural oil Ecocert approved. Formulated with plant cleaning agents.
 2 % de Monoï de Tahiti Appellation d'Origine ECOCERT COSMOS.Sodium palmate, sodium palm kernelate, palm acid, palm kernel acid, aqua, glycerin, sodium chloride, Parfum, Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower, tocopherol.