SCHAEBENS ​HYALURONIC HYDROGEL EYE PADS - Descoperă secretul unei priviri întinerite și luminoase!

Acidul hialuronic pentru hidratare Intensă și aspect întinerit. Eye pads-urile Schaebens sunt un adevărat hidratant pentru pielea din jurul ochilor. ​Cu formula sa inovatoare pe bază de acid hialuronic, Eye Pads-urile Schaebens sunt soluția perfectă pentru revitalizarea zonei delicate din jurul ochilor. Acestea oferă hidratare intensă, reduc cearcănele și umflarea, netezesc liniile fine și ridurile cauzate de pielea uscată. Obține o privire proaspătă și odihnită într-un timp scurt!

REZULTAT Pielea este mai fină, mai relaxată și fresh.
CONȚINUT 2 ​pernițe pentru ochi pentru 1 aplicare
POTRIVIT PENTRU toate tipurile de piele  

CARACTERISTICI

cu acid hialuronic si pantenol

REDUCE CEARCĂNELE CU PÂNĂ 87%*

REDUCE UMFLAREA CU PÂNĂ 81%*

OFERĂ HIDRATARE DE LUNGĂ DURATA

DIRECTII DE APLICARE 

Aplică, relaxează-te și fii frumoasă!

Pentru a îndepărta folia de protecție. Luați pernițele pentru ochi de pe filmul de transport, așezați-le pe zona curățată a ochilor și apăsați ușor. 

Îndepărtați ușor după 10-15 minute și masați orice reziduu. Utilizați de 2 până la 3 ori pe săptămână, după cum este necesar.

Sfat de îngrijire: păstrați pernițele pentru ochi la frigider pentru un plus de prospețime.Compatibilitate cu pielea confirmată dermatologic și oftalmologic.

INGREDIENTE

Nu contine:
  • Microplastice
  • PEG-uri
  • siliconi
  • parafine
  • coloranți
  • ingrediente de origine animală
  • parfumuri alergene

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Carrageenan, Panthenol, Amorphophallus Konjac Root Extract, Sucrose, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Anisate, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid.