Eficacitate și compatibilitate clinic confirmate

Eficacitatea excelentă și nivelul ridicat de compatibilitate sunt piloni fundamentali în dezvoltarea noastră de produse cosmetice. Acesta este un angajament pe care îl puteți avea încredere!

Rezultatele recente ale studiilor efectuate de Asociația Germană a Industriei de Îngrijire a Corpului și a Detergenților e. V. (IKW) confirmă faptul că produsele cosmetice Schaebens sunt lideri în domeniu în ceea ce privește compatibilitatea cu pielea!

În intervalul 2012-2016, am înregistrat doar 0,81 cazuri de intoleranțe cutanate la un milion de produse vândute, o cifră remarcabilă cu mult sub media industriei.

Toate produsele noastre cosmetice au primit calificativul "Foarte bine" în urma testelor dermatologice și au fost certificate cu garanția de 5 stele de către institutul independent de dermatologie Dermatest.

1. EVALUAREA DERMATEST „FOARTE BINE”.

Înainte ca produsele noastre cosmetice să ajungă pe piață, ele sunt supuse unor teste riguroase de eficacitate și compatibilitate cu pielea de către institutul independent Dermatest. Toate produsele noastre cosmetice au obținut calificativul „Foarte bine”.

Expertul nostru Dr. Werner Voss, dermatolog și venerolog la institutul „Dermatest” din Münster, răspunde la cele mai frecvente întrebări despre „cosmeticele hipoalergenice”:

Sunt produsele cosmetice hipoalergenice limitate în efectul lor?
Nu, asta nu are nimic de-a face cu efectul produselor. Ingredientele suspectate a avea un efect sensibilizant pot fi inlocuite cu ingrediente la fel de eficiente.

Ca cineva cu alergii, mai trebuie să fiu atent la ingrediente?
Categoric! Recomandăm întotdeauna persoanelor cu alergii și piele deosebit de sensibilă să citească cu atenție lista de ingrediente de pe ambalaj pentru a evita o reacție nedorită.

Există un sigiliu oficial care distinge produsele hipoalergenice?
Nu, nu există un sigiliu oficial și până acum nu există nici reglementări legale pentru utilizarea acestui termen. Producătorii stabilesc criteriile pentru aceasta și garantează acuratețea și conformitatea cu acestea.

Care este diferența dintre hipoalergenic și fără alergeni?
Hipoalergenic înseamnă că un cosmetic nu conține ingrediente despre care se știe că au un efect sensibilizant. Unul se referă și la „potențial alergen”. Niciodată nu se poate aștepta ca un produs să fie 100% lipsit de alergeni și să nu prezinte niciun risc de reacție nedorită a pielii. Pielea fiecărui individ reacționează foarte diferit la mediu, climă, stres etc.

* Deși condițiile preliminare care trebuie îndeplinite pentru „Hipoalergenic” sunt extrem de ridicate, nu poate fi exclus complet ca o reacție de intoleranță cutanată să apară totuși în cazuri individuale. Din acest motiv, menționăm pe produsele noastre Schaebens etichetate „hipoalergenice” că persoanele cu alergii ar trebui să verifice lista de ingrediente cu mare atenție.