SCHAEBENS ​MASCA SERVEȚEL ALOE VERA - Revitalizează și Hidratează profund tenul

Planta aloe vera, originară din deșert, ascunde în frunzele sale puteri cosmetice uimitoare! Extractele sale speciale oferă pielii hidratare intensă, facilitând în același timp regenerarea și având proprietăți notabile de reînnoire celulară, antibacteriene și antiinflamatoare. Aloe vera este folosită de secole ca un remediu natural pentru a îngriji pielea, de la cea stresată la cea afectată de arsuri solare sau mușcături de insecte.

Boosterul eficient de regenerare cu acid hialuronic se absoarbe rapid și conferă imediat pielii hidratare, suplețe și prospețime. Ridurile cauzate de uscăciune sunt estompate, iar tenul tău devine relaxat, revigorat și plin de umiditate!

 EFECT ​​Regeneration Booster - promovează reînnoirea celulară și oferă HIDRATARE intensă
POTRIVIT PENTRU toate tipurile de piele  
CONȚINUT 1 mască cu hidrogel pentru 1 aplicare

CARACTERISTICI

cu aloe vera, acid hialuronic și spikemoss (Selaginella)

REGENERARE NOTIFICABILĂ

PROMOVEAZĂ ÎNNOIREA CELULULOR

HIDRATARE ȘI PROSPETIME IMEDIATA

DIRECTII DE APLICARE 

Aplică, relaxează-te și fii frumoasă!

Utilizați de 2 până la 3 ori pe săptămână. Pentru un plus de prospețime, pune masca la frigider timp de o oră înainte de utilizare.1.Curăță tenul

2.Aplicați masca pe față, potrivindu-o pe contururile feței și lăsați să acționeze 10-15 minute.

3.Îndepărtați masca și masați ușor reziduurile sau îndepărtați cu un șervețel cosmetic.

INGREDIENTE

Aqua, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Arginine, Glycerin, Glycine Soja Seed Extract, Hydroxylated Lecithin, Niacinamide, Portulaca Oleracea Extract, Saccharide Isomerate, Selaginella Tamariscina Extract, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Butylene Glycol, Carbomer, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Parfum, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Propanediol, Sodium Citrate, Sodium Polyglutamate, Xanthan Gum.

NU CONȚINE

Microplastice  
PEG-uri  
Siliconi  
Parafine  
Coloranți  
Ingrediente de origine animală  
Parfumuri alergene