Livrare

Produsele comandate pe www.trendlinecosmetic.ro se pot livra prin curier in orice localitate din Romania. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Trendline Cosmetic. Asiguram livrare si in strainatate. Produsele vor fi livrate in ambalajul original al producatorului. Pentru colete cu volum limitat, este disponibila livrarea la easybox in reteaua Sameday Curier din toata tara.

1. Livrarea comenzilor la Locker Sameday easybox (volum limitat) - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 Lei Livrarea la orice easybox din Romania este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 150 lei. Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica de 500 lei se va percepe o taxa in suma de 19.99 Lei.

2. Livrarea comenzilor in localitati din Romania - GRATUIT pentru comenzi mai mari de 150 Lei

Livrarea la adresa in orice localitate din Romania este gratuita pentru comenzi de valoare mai mare sau egala cu 500 lei. Pentru livrarea comenzilor de valoare mai mica de 150 lei se va percepe o taxa in suma de 19.99 Lei.

Termenul de livrare standard este:

- 1 zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare pana la ora 15:00 si   

- peste 3 zile lucratoare, pentru comenzile plasate in zile lucratoare dupa ora 15:00, precum si in zilele de sambata, duminica sau sarbatori legale.

Termenul de expediere de catre Trendline Medical va fi confirmat pentru fiecare comanda in parte, in functie de disponibilitatea produselor, de volumul general de comenzi si de modul de efectuare a platii. Termenul efectiv de livrare poate fi influentat de durata expedierii de catre curier.

Modalitati de plata - Plata