Plată

 Modalitati de plata:

1. Plata ramburs*: in numerar (lei - maxim 5000 ron), pentru livrare la adresa (clienti persoane juridice sau persoane fizice), catre comisionarul care efectueaza livrarea.* 

2. Ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau persoane fizice). In acest caz, se va emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dvs.

3. Plata online cu card bancar. Aceasta modalitate va permite achizitionarea produselor noastre in deplina siguranta, de oriunde v-ati afla! Tranzactiile se realizeaza in conditii de maxima siguranta – prin intermediul NETOPIA mobilPay. 

4. Plata online via Pay Pal. Aceasta modalitate va permite achizitionarea produselor noastre in deplina siguranta, de oriunde v-ati afla! Tranzactiile se realizeaza in conditii de maxima siguranta – prin intermediul Pay Pal. 

5. Plata cu cardul la easybox . Aceasta modalitate implica procesarea platii prin intermediul Sameday, direct la easybox.