Politica de retur

Fie ca ati facut achizitia ca persoana fizica sau ca persoana juridica, beneficiati de dreptul de retur in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.trendlinecosmetic.ro.

Dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.Pentru returnarea unui produs, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.
Trendline Cosmetic poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite direct produsul la sediul nostru (Str. Principală nr. 152, Criștelec, jud. Sălaj - destinatar Trendline Cosmetic SRL), cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur. 

Costul transportului se calculeaza astfel: 19.99 lei pentru primele 10 kg plus 1 leu pentru fiecare kg suplimentar. Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs. Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Trendline Cosmetic.